Mater Misericordiae: demà, mercadet de 2a mà en el patí de l’organització a Sineu; en el proper número de la revista, entrevista a la coordinadora

Durant els darrers mesos, Mater ha treballat de valent en la cerca de projectes, entitats i associacions que puguin col·laborar (o rebre la col·laboració) del centre d’atenció a persones amb altres capacitats. DíNGOLA entrevistarà la coordinadora Rocío Castro en el proper número de la revista en paper.

Mater Sineu Centre d’Estudis va començar la seva activitat l’1 de desembre del 2016 i oferireix formació i serveis d’inserció laboral a joves i adults amb diversitat funcional. L’objectiu del centre és aconseguir que les persones baix del seu paraigües hi tinguin una vida tan digna, plena i autònoma com sigui possible, amb els suports necessaris i les oportunitats de l’entorn. El centre compta amb una cuina i bar, i demà torna ser el lloc d’un mercadet de 2a mà.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: