L’IES Sineu seguirà oferint per 6è any consecutiu beques Erasmus+ als alumnes d’FP

Aquest curs 2022-23, l’IES Sineu seguirà en el consorci de la Conselleria d’Educació juntament amb altres 50 centres més de les Illes Balears per oferir beques Erasmus+ en el marc del projecte KA121-VET EuroFP Balears VI.

L’objectiu és oferir beques per tal que els alumnes de CFGM puguin dur a terme la totalitat de les seves hores de formació en centres de treball (FCT) en un dels països adherits al programa i que els alumnes de FPBàsica puguin fer 3 setmanes d’estada per a dur a terme la meitat de les seves FCT.

Per aquest motiu el passat 7 de juny per als alumnes i famílies de CFGM i el 19 d’octubre (foto) per als alumnes de FPBàsica s’han duit a terme reunions informatives per tal que puguin tenir tota la informació abans de decidir si prenen part en el procés de selecció que començarà en breu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: