Una altra fita del muntanyista Toni Pons, “Anillo de Picos de Europa”

El sineuer Toni Pons, veterà muntanyista i aventurer, fa pocs dies que va completar l’“Anillo de Picos de Europa”, en concret va fer el circuit més dur, el dels “Tres Macizos”, que suma més de 9.000 metres de desnivell positiu i més de 115 quilòmetres de longitud per terrenys complicats i, de vegades, de molt difícil trànsit, mal senyalitzats, amb trams molt exposats, i amb una meterologia que pot desorientar el muntanyista més experimentat. És considerat un itinerari d’una duresa que no es pot comparar a cap altra ruta d’aquesta casta; per a fer-se una idea, basta la dada que només 700 persones -oficialment- han aconseguit completar-lo.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: