[AMPLIACIÓ] Els resultats dels sineuers a la Mallorca Skyrunning 2022

Ja us informàrem, dissabte (fes clic aquí), dels darrers sineuers de s’Esclat Club que arribaren a meta.

La Mallorca 5000 Skyrunning és una cursa de llarga distància de muntanya, organitzada pel club Matinam x Somiar i la Secció de Muntanya de Pollença. La distància que han de recórrer és de 66 km, entre Sóller i Pollença, passant per molts dels paratges més emblemàtics de la Serra.  

La cursa va ser guanyada per Alejandro Forcades Pujol, amb un temps de 8:33:33. En la modalitat de relleus, el millor temps fou per l’equip format per Joan Toni Mayol, Marc Arnau Marce i Gerard Marcé, amb un temps de 7:44:31.

El primer sineuer, Tòfol Morey, va fer un temps de 12:38:51. El seguiren Sebastià Gayà, Amador Gacias (que corria en un equip de relleus), Miquel Mas, Miquel Comas, Pep Serra, Pere Pau Carbonell i Toni Florit.

Només un dels sineuers no va poder completar la cursa, Joan Ignaci Ferrer, va haver-se de retirar després de més de deu hores de trajecte. A n’Antònia Petita també li varen faltar 4 minuts per completar el tercer control (era l’única fèmina amb inscripció oficial, ja que Aina Comas corria com a acompanyant de son pare Miquel Comas). Toni Florit, no habituat a aquestes grans curses, va arribar, i després a les xarxes socials va agrair al grup la moral injectada, especialment a Carles Ramis.

+info: Resultats a Elite Chip (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: