Escapada Rural celebra a Sineu una jornada per debatre sobre el turisme rural a les Illes Balears

Demà, 27 d’octubre, a les 10 hores, es durà a terme a Sineu una Jornada sobre Turisme Rural a les Illes Balears, jornada impulsada per Escapada Rural, la plataforma digital especialitzada en turisme rural més important d’Espanya i Portugal.

En la jornada s’analitzarà la situació del turisme rural, el perfil del turista rural que visita les Illes Balears i es debatrà sobre com el turisme rural pot ser un motor pel desenvolupament econòmic i social dels municipis d’interior de l’illa. Durant l’acte es presentaran les dades de l’Observatori de Turisme Rural; es presentaran casos d’èxit; hi haurà una taula rodona amb ponents del sector públic i privat; s’oferirà una masterclass enfocada al màrqueting del turisme rural, etc.

Sineu fou un dels 10 finalistes del certament Capital del Turisme Rural 2022 (fes clic aquí), iniciativa d’Escapada Rural per donar visibilitat a les destinacions rurals de qualitat.

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Sineu i la Mancomunitat del Pla de Mallorca.

La Jornada sobre Turisme Rural tindrà lloc al centre sociocultural de Sa Quintana i comptarà amb la participació de Tomeu Mulet (batle de Sineu), Joan Verger (vicepresident de la Mancomunitat del Pla de Mallorca), Andreu Serra (conseller insular de Transició, Turisme i Esports) i Olivia Fontela (directora de màrqueting d’EscapadaRural).

+info: https://www.escapadarural.com/

Tomeu Mulet i Olivia Fontela, en la presentació de Sineu al certament Capital del Turisme Rural 2022

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: