[Carta dels lectors] Plaga de coloms

[Aquesta carta, adreçada al batle, es presenta amb la signatura de més d’un centenar de persones sota el nom “Col·lectiu de parroquians del Bar Sabina”, fruit d’una conversa allà mateix sobre la proliferació de coloms pel centre del poble i els problemes (excrements, brutor a les canals, etc.) que això comporta.]

Els sotasignants, havent constatat que la plaga de coloms és un veritable problema sanitari dins el nucli urbà, consideram que ja és ben hora de posar fil a l’agulla i intentar donar una solució a la proliferació d’aquestes aus. Creim que actualment hi ha sistemes prou efectius per a controlar l’excés de població de coloms que embruten, degraden i s’han convertit en un problema de salubritat per als habitants del poble. És per això que us demanam que des del consistori estudieu la manera de pal·liar la desagradable situació que hem exposat, abans que s’agreugi més (si és que això encara és possible).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. RECORDATORI
    Per mantenir la llibertat d’opinió, i ho hem repetit diverses vegades, DÍNGOLA esborrarà de manera immediata qualsevol comentari ofensiu o contrari a l’exercici comunicatiu o periodístic (exemples: jo som del partit X, i el que posa aquí pot perjudicar-lo, i per tant critico la notícia). Les cartes dels lectors no són publicacions nostres. Són d’un tercer, al que demanam referències abans de publicar la carta (nom, DNI i telèfon, que òbviament no publicarem aquí). Tothom té dret a publicar les seves cartes i opinions a DíNGOLA, mentre siguin idees democràtiques i respectuoses amb els drets humans. Ara bé, hi ha uns formalismes a seguir. Com a qualsevol mitjà. Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: