Mater Misericordiae, protagonista de la nova DÍNGOLA, que surt avui

Aquest pont de Tots Sants es posa a la venda el nou número de la revista DíNGOLA en paper. Aquells que sou socis de l’Obra Cultural Balear o subscriptors de la revista, la rebreu còmodament a casa durant aquests propers dies. Els demés la podeu adquirir a qualsevol dels estancs o papereries de Sineu.

Com sempre, la revista fa un repàs a la política, la cultura, la societat, els esports, les festes, l’economia, d’aquests tres darrers mesos, i fa una anàlisi del que s’esdevindrà els propers mesos a nivell local. També inclou les habituals seccions de xafarderum, demografia, ciència, actualitat de la Biblioteca Municipal, recepta de cuina, etc. i amplíssim magazine cultural amb nombrosos reportatges sobre etnologia, arquitectura, història, etc. del nostre municipi.

Aquest número l’hem dedicat a Mater Misericordiae, i per això és el protagonista en diverses parts de la revista. Així, aquest número Marta Bergas entrevista a Rocío Castro, coordinadora del centre. També apareix alguna notícia sobre Mater en l’apartat de QUEQUI (actualitat). Finalment, la portada d’aquest número és una foto d’un muntatge artístic fet pels propis usuaris de Mater.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: