UGT crea uns premis en honor a en Toni Coramet

La secció de Serveis Públics d’UGT de les Balears va fer lliurament ahir dels seus nous premis “Toni Gelabert”.

Fotografia del lliurament de premis [font UGT Illes Balears]

Amb aquests premis, UGT vol retre un homenatge a l’històric sindicalista sineuer, mort l’any 2020, i “reconèixer el treball sindical de persones que realitzen la seva tasca en l’àmbit del sector públic”.

“Toni Gelabert va encarnar amb “gran exemplaritat” al llarg de la seva vida els valors d’UGT en saber conciliar la “reivindicació ferma” amb la “cordialitat, el respecte i la qualitat humana”.” Així argumentava el sindicat la dedicatòria d’aquests guardons a Toni Coramet, a Sineu també conegut com el principal cap de files de l’agrupació del PSOE, encara que mai n’encapçalà la candidatura.

En aquesta primera edició dels guardons han distingit la feina a favor dels drets de laborals i socials dels sindicalistes Margarita Roser (presidenta del comitè d’empresa d’AMADIP-Esment), Tomás Navarro (sindicalista històric de l’administració de l’estat) amb el premi honorífic, i la secció sindical d’UGT a Aena dins categoria col·lectiva.

UGT Serveis Públics lliurarà cada any els “Premis Toni Gelabert” amb l’objectiu de distingir les persones que s’esforcen a arribar acords per trobar solucions abans d’acudir al conflicte pel conflicte.

La seva vídua i el seu fill, Jordi, a més d’una representació política àmplia encapçalada per la presidenta del Govern, Francina Armengol i la consellera de Presidència i Funció Pública, Mercedes Garrido varen assistir a la primera edició d’aquests guardons, .

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: