El PP contesta el comunicat de MÉS per Sineu en relació a la compra del solar pel nou Punt Verd i ho atribueix a la falta de projecte dels ecosobiranistes

En una nota de premsa, el PP de Sineu atribueix a MÉS la manca de projecte pel poble el seu intent d’embrutar la gestió de l’Ajuntament en relació al canvi d’ubicació del Punt Verd.

La nota de premsa és una resposta a la que va fer ahir MÉS acusant l’equip de govern de manca de transparència en la ubicació del nou Parc Verd (fes clic aquí).

Els populars asseguren que «la formació ecosobiranista no té arguments per posar en dubte aquest procediment ja que s’ajusta a la legalitat» i s’ha fet «en base a criteris tècnics, tenint en compte la ubicació, facilitat d’accés per la carretera d’Inca, la minimització de l’impacte del nou equipament ja que a la mateixa carretera hi ha el cementeri, una benzinera i un magatzem de materials de construcció i, a més, és una parcel·la allunyada de la zona residencial  que no ocasionarà molèsties ni males olors als veïnats».

El Partit Popular defensa l’actuació de l’Ajuntament ja que “s’ha fet de manera correcta” i deixen clar que «no han comprat res, just s’ha iniciat un procediment per poder aconseguir canviar d’ubicació l’actual Punt Verd» i incideixen que «malgrat hi ha altres ubicacions alternatives previstes, la ubicació escollida és la més adient en base a criteris tècnics».

El PP assenyala que el Punt Verd «és una reclamació històrica del municipi» i nega «qualsevol favoritisme al familiar de la regidora Francisca Ramis ja que no ha intervingut en cap moment en aquest assumpte».

En la nota de premsa el PP lamenta que «l’única manera que té MÉS de criticar la gestió del consistori sigui amb atacs personals  que atempten la honorabilitat de la regidora popular Francisca Ramis simplement per fer mal» i incideixen que l’actual cap de Més per Sineu i exbatle del municipi per Sineuers independents, Andreu Matas «no pot donar lliçons morals de res».

POLÍTICA

Brega entre MÉS i PP a través de notes a la premsa.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

3 comments

 1. gabriel mora caldentey

  no sere yo quien defienda a Andres matas pero lo que hace el PP es exactamente lo que hicieron S.I., PP-UM, es decir todos los que han tenido el baston de mando en esta villa ha sido favorecer a los suyos y asi ha funcionado siempre la politica municipal, todo lo que se diga por una parte y por otra es la politica sin argumentos, cosa que por desgracia los argumentos brillan por su ausencia

 2. RAFEL MUNAR MUNAR

  Bones tardes:
  No es tracte de si un ha fet o ha deixat de fer en un moment dona´t a la seva vida política, ja ho han valorat o ja ho valoraran els ciutadans a le urnes.. Del que es tracta és que estam davant un pressumpte cas de sobrecost d´uns terrenys rústics que en el mercat lliure ni de prop arriben al cost que ha informat la formació Gent per Sineu al seu comunicat.
  L´Equip de Govern el que ha de fer és donar explicacions clares i precises sobre aquest assumpte i no entrar en el tú vares fer o vares deixar de fer
  Jo no tenc dubte sobre la necessitat de la inversió però crec que hi ha inversions molt més urgents com per exemple ampliar el cementiri, una necesitat més que perentòria
  No estaria de més que també donassin explicacions sobre la situació de la reforma del vial entre el Quarter de la Guàrdia Civil i la carretera d´Ariany i la reforma del C/Llibertat.
  La veritat la gestió en matèria de millores i embelliment del poble és bastant pobre i ja duen més de 3 anys
  Gràcies

  • gabriel mora caldentey

   lo que vale para uno vale para el resto, no se puede ir por la vida criticando lo que tu has hecho anteriormente, no hay ningun politico en Sineu que haya gobernado para el pueblo, han gobernado para si y para sus intereses y los de sus amigos todos al final se les ha visto el plumero, explicaciones no han dado nunca siempre han hecho los que les ha parecido en cada momento, el pueblo ha contado solamente un dia cada cuatro años el dia de votar y una cosa mas un poco mas de autocritica a todos los partidos porque hasta ahora solamente se miran el ombligo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: