Andreu Matas tornarà encapçalar una candidatura electoral, la de MÉS per Sineu

El passat divendres, MÉS per Sineu va reunir militants i simpatitzants en una assemblea extraordinària que va concloure amb l’elecció d’Andreu Matas com a cap de llista de la formació per a les properes eleccions municipals.

Si bé la formació ha intentat que aquest càrrec fos representat per una dona, finalment això no ha estat possible. Fins el mateix divendres es podien presentar candidatures per assumir el lideratge de la llista electoral i, davant l’absència d’altres candidats, Andreu Matas es va presentar com a única opció amb els vots a favor dels assistents.

En una nota de premsa enviada avui la formació diu que «seguirà treballant per confeccionar una llista atractiva i un bon projecte de cara a les eleccions del 2023, per tal de donar als sineuers i sineueres una alternativa diferent de govern». La formació ecosobiranista també diu que seguirà aplicant els mateixos ideals que tenia Gent per Sineu (GxS) i que, per tant, «es seguirà treballant de manera participativa i assembleària», per la qual cosa fan una crida a tothom del poble amb inquietuds a sumar-se al projecte i a seguir treballant «per un Sineu que viu i conviu».

MATAS, UN ANIMAL POLÍTIC

Des de la fi de la transició espanyola fins a l’any 1999 l’agrupació electoral Sineuers Independents (AESI), agrupació progressista sorgida els primers anys del post-franquisme, va governar ininterrompudament mitjançant successives majories absolutes. Jaume Ferriol «Curolla» i Andreu Matas «Remos» van ser els dos batles durant aquesta època progressista. En les primeres legislatures Matas va ser la mà dreta de Curolla. Va ser batle de Sineu entre els anys 1991 i 1999, i entre el 2001 i el 2003 després d’una moció de censura.

Ara, després de vint anys, tornarà a presentar-se a les eleccions com a cap de llista de MÉS per Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

  1. Maria Magdalena Ferriol M.

    Aquest senyor no està molt amortitzat?

  2. gabriel mora caldentey

    Eramos pocos y pario la abuela, resulta que AESI. era una coalicion progresista cuando la mayoria de sus miembros venian de familias que habian vivido bien con el regimen, por favor no ensucien el significado de las palabras.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: