Judici al ‘depredador sexual’ que va violar una al•lota a Sineu

El judici per un dels actes d’Elaid F. tendrà lloc les properes setmanes. Elaid, conegut com el «depredador sexual», és un jove que viu obsessionat amb el sexe i les dones, amb nombrosos delictes i antecedents de caire sexual, que va viure un temps a Sineu, on hi va violar una al.lota. L’individu hauria assetjat fins ara unes 40 al·lotes, i dia 31 d’octubre de l’any passat va consumar una violació en un lloc de devora l’estació de tren de Sineu. El violador hauria amenaçat la víctima amb un ganivet, l’hauria portada a un descampat, portell o lloc arraconat, de darrera l’estació, i l’hauria obligada a mantenir acte sexual complet.

El judici pel que serà citat aviat és per una agressió sexual a Santa Maria. En aquest cas va perseguir una jove que feia esport pels camins dels voltants de Santa Maria. La va retenir i li va demanar el número de telèfon, i quan va descobrir que la noia li havia donat un número fals, es va enfadar i la va copejar cridant que l’havia enganat perquè ell era «marroquí». Finalment un veïnat la va rescatar. El fiscal demana 3 anys de presó.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: