Aquest temps anormal té les hores comptades

Hem patit, com ens hem cansat d’informar a DíNGOLA, les temperatures més altes des de que hi ha registres. Hem patit les temperatures més altes de la història, i les temperatures màximes a Sineu durant l’estiu arribaren als 38 ºC o més. Mai havia fet tanta calor.

Hem passat una festivitat de Tots Sants en mànega curta, i a mitjan novembre encara s’havia de cercar l’ombra si no es volia suar. Una anormalitat en tota regla, de la que en tenim la culpa nosaltres, els humans (canvi climàtic per factors antropogènics).

Sembla que finalment, avui, 10 de novembre, les temperatures podrien baixar. Ho farien fins a 4 ó 5 graus i, per tant, es notaria. La culpa, el vent més fresc que entrarà cap al Pla de Mallorca procedent de la Badía d’Alcúdia.

Els propers dies hi podria haver algun ruixat, però en principi sembla que no hi ha gran perill pel Contrallum de dissabte, però sí un poc. En concret, segons l’AEMET, hi ha un 55% de probabilitat de pluja entre les 12h del migdia i les 12h de la nit.

+info: previsió meteorològica per Sineu (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: