El pavelló necessita una intervenció urgent

Ja ho hem publicat en altres ocasions però la urgència ho requereix. Aquestes fotos s’on d’avui, en un dia on han caigut uns 20 litres/m2 a Sineu. Amb aquestes condicions, no es poden jugar partits oficials de bàsquet, ni practicar la gimnàstica rítmica, ni impartir classes d’educació física. Les goteres no permeten l’ús del pavelló en condicions òptimes.

Tot i que la solució definitiva requereix d’una intervenció costosa i durant els mesos d’estiu, mentre, caldria fer alguna intervenció urgent per a evitar que degut a les goteres s’hagin de suspendre els partits oficials de bàsquet, per exemple.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: