Inusitada expectació pel VII Contrallum

Ja fa dies que a les xarxes socials es respira una certa expectació per l’esdeveniment d’aquesta nit. A més, són molts els forans que han assegurat a –per exemple– redactors de DíNGOLA que la nit del dissabte seran a Sineu per viure una de les nits més esperades de la tardor en el Pla de Mallorca. De fet, enguany es preveu una allau de visitants. Hi ha màxima expectació per veure que hauran ideat enguany a llocs com, per exemple, sa Cova den Gaspar.

L’organització (Col·lectiu Contrallum) ja ho té tot preparat. I òbviament, l’Ajuntament. Es tancarà la carretera de Maria i Santa Margalida, entre el vial de circumval·lació i el Molí den Pau. Tres dotzenes de voluntaris i organitzadors vetllaran pel bon desenvolupament de l’esdeveniment, a part de Policia Local i Protecció Civil. Hi haurà tres punts d’informació durant el recorregut, que enguany serà en un sol sentit (perquè hi ha llocs, com a devora sa Farinera, on només pot passar una persona). L’itinerari es podrà recórrer entre les 19 i les 22h.

No cal dir que restaurants i cellers ja varen penjar el cartell de ‘complet’ fa dues setmanes.

Els tips bàsics de l’itinerari

Entrevista a una de les organitzadores a IB3

Escolta l’entrevista a Magdalena Remirada aquí (fes clic).

El plànol d’enguany

El cartell

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: