El parlament rebutja una moció del PP per realitzar algunes millores a l’andanada de l’estació de tren

El parlament de les Illes Balears ha rebutjat avui una proposta del grup popular per realitzar una sèrie de condicionaments a l’andanada de l’estació de tren de Sineu. En una moció en relació a la política ferroviària del Govern, el diputat José Luis Camps ha demanat actuacions a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge per resoldre urgentment la manca d’infraestructures per fer front a la calor i a la pluja, la seguretat a l’hora de passar d’un costat a l’altre de les vies, així com la manca de personal de seguretat.

En concret, en una comunicació que ha rebut DíNGOLA, el PP demanava la instal·lació de marquesines per fer ombra o contra el mal temps, un semàfor per a vianants per creuar les vies del tren, i incrementar la dotació pressupostària en seguretat.

La moció ha estat rebutjada pels vots en contra de PSIB-PSOE, Podem i MÉS per Mallorca.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: