Es presenta, políticament, un hivern amb moltes incògnites

A finals de maig hi ha eleccions locals. Falta doncs, mig any, perquè els partits que es postulin per governar el destí del poble durant els propers quatre anys es confrontin en unes eleccions que, mai fins ara, s’havien presentat tan ensopides.

Per ara només el PP, amb l’actual batle Tomeu Mulet, i MÉS per Sineu, amb el que va ser batle entre els anys 1991 i 1999, i entre el 2001 i el 2003, Andreu Matas, tenen cap de llista i han anunciat que concorreran a les eleccions.

L’interès els propers mesos es focalitzarà en veure si algun partit més es presenta. Farà llista el PSOE, ara que no hi ha en Toni Coramet? Es presentarà alguna confluència lliberal espanyola –agafant el relleu de Ciudadanos o de Sineu s’ho Mereix–, ara que l’exbatle Pere Joan Jaume ha tornat al PP? Farà (pot fer?) res Vox a Sineu? L’espai mallorquinista de centre sembla completament desfet, ja fa anys, després de la retirada de Pep ‘Pavarotti’. Es presenta doncs un hivern amb moltes incògnites.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: