[COMUNICAT] L’OCB rebutja la incitació a l’odi dels sectors d’ultradreta i es posiciona al costat de l’equip educatiu de La Salle

Davant les reiterades amenaces que sectors de l’ultradreta han perpetrat contra una professora de La Salle, l’Obra Cultural Balear vol alçar la seva veu en defensa de l’equip educatiu del centre i de la professora afectada. És intolerable que un docent s’exposi a una allau d’intimidacions, xantatges i provocacions pel fet d’exercir la seva potestat de cessar un comportament inadequat a l’aula.

Aquest no és un comunicat sobre banderes o sobre futbol, sino un rebuig a la intolerància i al fanatisme, així com una defensa ferma de la convivència als nostres centres educatius i de la cohesió social del nostre poble.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: