Darrers actes commemoratius del 25N

Avui vespre, els nostres companys de Díngola Marta Bergas i Antoni Janer presentaran el llibre Dones viatgeres a Mallorca (s. XIX-XX): Del silenci a la descoberta, editat per Lleonard Muntaner, de l’autor Jaume-Bernat Adrover. A les 17.30 h a la Biblioteca.

Demà dissabte a les 19 h al Teleclub representaran l’obra Fulla Endintre a càrrec d’Elixir Teatre, adaptació del clàssic Terra Baixa d’Àngel Guimerà. Acte organitzat per Dones d’Arrel i la Biblioteca de Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: