Marta Bergas i Toni Mateu seran els conductors de la gala d’enguany dels Premis 31D de l’Obra Cultural Balear

Enguany la gala té un caire especial, ja que inicia la celebració de 60è aniversari de l’OCB.

La periodista sineuera Marta Bergas serà la presentadora de la gala més important de l’any de l’Obra Cultural Balear (OCB). Bergas és redactora de notícies a IB3 i, també, a DíNGOLA, i membre de la junta de l’OCB a Sineu. Estarà acompanyada del també periodista d’IB3 Toni Mateu.

La Nit de la Cultura 2022 enguany es celebrarà al renovat Teatre Principal d’Inca, el dissabte 17 de desembre a les 19.30h, i com és habitual comptarà amb la col·laboració d’IB3 i el Canal 33, canals que retransmetran la gala. L’esdeveniment també tindrà el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament d’Inca.

El plat fort de la Nit de la Cultura, a part de les actuacions artístiques i musicals, és l’entrega dels premis anuals de l’organització, els coneguts Premis 31 de Desembre, uns premis que es varen instaurar el 1987, just quan l’Obra Cultural Balear complia el primer quart de segle d’existència, i quan encara ni el Govern ni el Consell organitzaven cap reconeixement. Els premis 31 de Desembre són uns guardons d’acció cívica nascuts amb voluntat d’esdevenir un reconeixement, però també un estímul a les iniciatives individuals o col·lectives amb “sentit de país”.

Podeu adquirir les vostres entrades aquí (fes clic).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: