El C.E. Sineu femení guanya el partit pel lideratge

Ahir es va disputar el partit pel lideratge de la categoria Regional femení de Mallorca amb la victòria clara del C.E. Sineu per 3-0, amb Marta Barceló Lliteras, per partida doble, i Maria Socias Fernández de Heredia, com golejadores del partit.

La porteria va estar ben protegida per Anna Leni Castellvi Scholl que no va encaixar cap gol, la qual cosa manté l’equip sineuer sense cap gol en contra en vuit partits disputats. El C.E. Sineu no va patir per a guanyar el partit i si guanya els dos partits que té pendents es col·locarà líder en solitari.

Destacar la gran assistència de públic que va omplir la grada del camp.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: