Avui vespre, Emplatam “fet a Sineu” per IB3

Avui vespre a les 22.15 h emetran per IB3 el programa Emplatam dedicat al nostre poble.

Emplatam és un programa on s’entremescla la gastronomia, el producte local, el paisatge, l’artesania, el comerç de proximitat, l’emprenedoria, la cultura, la diversitat generacional i el patrimoni dels pobles del Pla de Mallorca.

En els capítols d’aquest programa solen sortir persones relacionades amb associacions o que coneguin el patrimoni, la història i elements culturals de cada vila. En aquest cas, hi sortiran entre d’altres, els nostres companys de l’OCB i Díngola Xesca Fernández de Heredia, Joan Josep Bonnín i Joan Vanrell. També, entre d’altres, hi sortiran Toni Saig, de Muchal Foundation Aina Galmés Serení i Magdalena Genovart Remirada, i el batle Tomeu Mulet. De fet, els batles de cada municipi fan d’amfitrions a cada programa, que convida el batle del programa anterior (en aquest cas, el batle de Llorito) a conèixer el seu poble.

Guillem Vanrell, i la presentadora, Inès Mateu i els batles del Pla de Mallorca recorren cada dimarts els pobles de la mancomunitat per mostrar als televidents els 14 municipis que la conformen.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: