[Diada de Mallorca 2022] Visita teatralitzada a Sineu: “La Germania de Mallorca; la darrera ambaixada”

Emmarcat dins el programa d’activitats del Consell per a celebrar la Diada de Mallorca d’enguany hi ha previstes 7 visites teatralitzades basades en els fets de la Germania, coincidint amb el 500è aniversari de la revolta social dels menestrals de ciutat i els pagesos de la Part Forana contra el poder establert.

Avui s’ha realitzat la primera visita teatralitzada a Palma «La Germania de Mallorca: ha esclatat la germania», al Palau del Consell. Seguiran «La Germania de Mallorca: el capità agermanat Antoni Thomàs» a Llucmajor el 15 de desembre; «La Germania de Mallorca: Les tropes realistes entren a sang i foc» a Pollença el 16; «La Germania de Mallorca: La batalla de Son Fornari» a Muro el 17; el 18 a Inca «La Germania de Mallorca: L’organització de la germania»; «La Germania de Mallorca: Joanot Colom» el 19 a Felanitx; i la darrera serà a Sineu el 23 a les 17.30h «La Germania de Mallorca: La darrera ambaixada».
Produïda per la companyia La Fornal d’Espectacles, a la plaça de Sant Marc dos intèrprets –Jaume Seguí Xuia i Toni Adrover-, donaran vida a dos personatges de la Germania. Les diferents visites teatralitzades compten a cada indret amb la col·laboració d’una persona del poble, en el cas de Sineu hi participarà el redactor de Díngola Joan Vanrell.


Cal inscripció prèvia a http://www.ticketib.com

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: