Èxit del I Cros Urbà Nocturn i solidari

Tot i la pluja que ha caigut just abans de la cursa, fins 128 atletes han participat a la cursa solidària nocturna Vila de Sineu, on el donatiu dels atletes ha estat per a l’Associació de Sineu Contra el Càncer. A canvi, han rebut unes participacions pel sorteig d’una panera. Sa Plaça ha estat el lloc on s’ha concentrat l’esdeveniment.

Els participants han pogut realitzar una volta, caminant o corrent, de 2,5 quilòmetres o dues voltes. Membres de s’Esclat Club Sineu i de l’ACC de Sineu han col·laborat en l’organització. La cursa també ha comptat amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: