MÉS demana al PP que «deixi de vendre fum» respecte al Palau Reial, i el PP contesta a les xarxes

Nou encreuament de retrets entre MÉS i PP.

El PP ha carregat contra MÉS, aquest migdia, arran d’una nota de premsa del partit sobiranista d’avui matí, que encara ni tan sols ha estat publicada en els mitjans. Però MÉS ha publicat la nota a les xarxes socials també, ha estat vista pel PP, i això ha provocat la reacció d’aquest.  

MÉS ha publicat que els darrers mesos el PP de Sineu ve fent diferents propostes sobre els usos que ha de tenir el Palau dels Reis de Mallorca, declarat bé d’interès cultural (BIC) pel Consell de Mallorca i tancat al públic des del mes d’octubre de 2016. En la nota, que adjuntam (vegeu al final de l’article), MÉS diu que «el PP ha de deixar de vendre fum i exigir al Bisbat de Mallorca l’obertura del palau dels Reis de Mallorca».

El PP retreu, en un post de les xarxes socials, que l’esquerra ecosobiranista «no s’ha dignat a demanar pel document sobre la proposta enviada al Bisbat de Mallorca el mes de març de 2022» i que «fum és haver estat 3 anys i 8 mesos a l’ombra sense fer res, i a hores d’ara voler vendre feina o renovació».

EL COMUNICAT

En un comunicat enviat a la premsa aquest matí, i publicat també en xarxes socials, MÉS considera que el Partit Popular de Sineu ha d’obligar al Bisbat de Mallorca a complir la normativa que estableix que els bens d’interès cultural han d’estar oberts al públic al menys quatre vegades al mes. Segons els ecosobiranistes «durant aquests darrers 4 anys el Palau ha estat tancat a pany i clau, sense que hi hagi hagut voluntat de complir la llei per cap de les dues bandes». El partit que ha agafat el relleu de GxS recorda que «la darrera vegada que es va obrir al públic va ser durant la legislatura de Gent x Sineu, quan l’equip de Govern va promoure la seva obertura realitzant-hi actes culturals diverses vegades a l’any».

+info: la nota de premsa de MÉS x Sineu:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Pedro Ramis

    Partim de la base que el Convent i palau son de l’iglesi

    Una vegada analissat tot, que puñetes diu Més i en Remos? Pens que la proposta de l’Ajuntament no és fum. Simplement una idea molt benefisiosa per a tot el conjunt de Sineu. Enhorabona als nostres governants locals i especialment a sa feinada que fa es batle Mulet. Chapeau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: