“Mai no ens haguéssim pensat que el Rei Baltasar no volgués entrar dins l’església”

L’Ajuntament de Sineu s’ha pronunciat avui sobre la negativa del personatge que feia de rei Baltasar d’entrar a l’església parroquial: “va ser un contratemps que no esperàvem de cap manera”, expliquen fonts municipals, “i ho lamentam”.

Feia dos anys que els Reis d’Orient no entraven al temple per raons sanitàries i, per tant, “duiem la inèrcia de les colcades anteriors de no entrar al temple. I clar, mai no ens haguéssim imaginat que enguany, que ja no hi ha restriccions, aquest figurant -el mateix dels altres anys- no volgués accedir a l’església”, continuen aquestes fonts.

Amb tot, l’Ajuntament demana disculpes per l’incident i posa l’accent en el fet que l’acte va continuar amb èxit a les portes de l’església i que el rei Baltasar va repartir regals fins que n’hi va haver sense cap altre emperò.

Fos com fos, l’any que ve seleccionaran una altra persona que sí que vulgui fer la colcada amb tot el protocol previst.

+INFO: Editorial DíNGOLA

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: