Amb la targeta intermodal, el bus de Palma també és gratuït

El 2023, els usuaris de la targeta intermodal podran viatjar gratis en qualsevol línia de l’EMT (siguin transbordaments o siguin viatges únicament amb la xarxa urbana). Els viatges amb les línies A1 i A2, les de l’aeroport, també seran gratuïts.

Cal recordar, però, que la gratuïtat només s’aplica als viatges fets amb la targeta intermodal. Per tant, les tarifes de targeta bancària, de bitllet senzill i de bitllet QR no canvien. És imprescindible que els usuaris de la targeta la validin en pujar o baixar del bus, tal com fan quan passen pels torns del tren i del metro per garantir la seguretat i facilitar la gestió del servei de transport públic. Des de l’1 de gener, la penalització per no validar és de 0,30 €. Per tant, tot i que el servei sigui gratuït, s’ha de tenir saldo carregat a la targeta intermodal (un mínim de 5 euros).

Tot això és fruit del conveni de col·laboració existent entre el Consorci de Transports de Mallorca (CTM), que gestiona la xarxa TIB (tren, metro i xarxa de busos interurbans), i l’Ajuntament de Palma i l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT Palma). Aquest conveni s’ha prorrogat en un Acord del Consell de Govern d’ahir, dilluns.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: