Arriba una setmana de Sant Antoni ben fresca

La setmana que ve és setmana de foc i torrar. Per Sant Antoni i Sant Sebastià toca fer fred, tot i que ja és sabut com de desbaratat està el temps. Sembla però que finalment arribarà una certa normalitat atmosfèrica. És previsible, en tot cas, una baixada de temperatures.

Tots els indicadors meteorològics fan pensar en un canvi de temps per aquesta setmana que ve. Segons l’AEMET, s’acosten fronts freds, que podrien fins i tot portar nevades a la Serra. A Sineu les temperatures poden baixar força i, dissabte o dimecres es pot arribar a només 3 graus positius a la nit. En concret, el dimecres, la cota de neu es situaria a només 700 metres (com que òbviament no hi ha cap punt de Sineu situat a 700 m, no nevarà enlloc), amb temperatures màximes de només 13 ºC. A partir de diumenge podria ploure, i durant gran part de la setmana.

+info: previsió de l’AEMET per a Sineu (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: