Dones d’Arrel organitzarà un reconeixement públic a Margalida Jordà

L’associació Dones d’Arrel de Sineu, en ocasió de la celebració del 8M d’enguany, ha decidit de fer un reconeixement públic a Margalida Jordà Munar. Aquesta monja sineuera -al capdavant del projecte socioeducatiu Naüm, a Son Roca (Palma)- ha destacat per la seva tasca a favor dels més desvalguts de la nostra societat i la lluita per la igualtat de drets entre homes i dones. L’associació feminista demanarà a l’Ajuntament la dedicatòria d’un carrer amb el seu nom o que sigui nomenada Filla Il·lustre del poble, igual que va fer l’any passat amb la professora Francesc Florit Alomar. Recordem que Dones d’arrel va iniciar fa dos anys una campanya denominada “Quants carrers amb nom de dona hi ha a Sineu?” i ha organitzar diverses accions per tal de conscienciar el poble que encara no existeix cap carrer a Sineu que dugui nom de dona ni mai no n’hi ha estat destacada cap com a Filla Il·lustre.


About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

3 comments

  1. Maria Bonnin Cortes

    Primer de tot enhorabona Margalida.
    Estant al corrent de sa teva trajectoria, te mereixes aixo i mes, ja que sempre la teva feina l’has dedicada a les persones i col.lectius mes necesistats sense escatimar ni una hora, no tot-hom es capaç de fer-ho. Crec que t’ho mereixes com a persona i com a dona.

  2. Antoni Andani

    Estic totalment d’acord en que l’ajuntament de Sineu dediqui carrers a diferentes dones que han destacat amb la dedicació de la seva vida a la cultura, educació i entrega a les persones més desfavorides de la societat,destacant com a filla de Sineu a Na Margarida Jordà.

  3. Retroenllaç: Dones d’Arrel exposa els motius de reconeixement de Margalida Jordà |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: