Més per Sineu acusa l’equip de govern de tallar els arbres del vial en lloc de trasplantar-los, com estava previst

El partit Més per Sineu ha emès un comunicat en què manifesta el seu desacord amb la manera que l’equip de govern del PP du a terme les obres del vial sud.

En el text, enviat als mitjans i publicat a les seves xarxes socials, així mateix consideren les obres de “vital importància” perquè el vial hi presenta “deficiències greus d’accessibilitat” per mor dels trams que s’han aixecat per les arrels dels arbres i per la necessitat d’ampliar voreres. També remarquen que la il·luminació estrenada durant la legislatura de Gent per Sineu i PI, malgrat la millora, “el seu rendiment encara es veu afectat pels arbres” i que “Una vegada substituïts millorarà notablement la uniformitat de la il∙luminació”.

En referència a la mesura prevista en el projecte de trasplantar els arbres [vegeu la notícia publicada per Díngola], demanen “com fa comptes l’equip de govern trasplantar els arbres que ja ha tallat i son estelles…”.

Imatge cedida per Més per Sineu


Sense voler entrar en el debat de “si era possible un projecte on s’incorporassin els actuals arbres i s’adaptés la voravia al Decret d’Accessibilitat Universal”, llencen als responsables municipals les preguntes de “com es possible que es permeti la tala de 42 arbres (24 lledoners i 18 moreres) d’aquesta manera? És possible que l’equip de govern no hagi trobat lloc on trasplantar-los? I si fos així, seria excusa per fer-ho?”

Més per Sineu recalca el seu desacord amb aquestes mesures i les qualifiquen d'”insult per la protecció de la nostra terra”, perquè, segons ells, contribueixen al canvi climàtic i a la ruptura de l’estètica del poble de Sineu, i fomentaran el desús d’aquests espais.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

4 comments

 1. Juan Lliteras

  Y de los 3000 árboles que talaran en la Sierra?

  ¿Y los de Marítimo? O los de Bellver. Los de Son Ferriol. Gran Vía de Inca. Las moreras del Hospital Joan March?

  Esta obra está más que justificada. Ignorante el arquitecto o gobernante que permitió sembrar esos árboles en plena acera. Poca vista

 2. JAUME PONS

  Una cosa, i dels ullastres de s’Alou arrencats pel passat equip de govern? no podria haver estat notícia¿

  • Sí. Per què ho dius aquí? Si haguessis fet nota de premsa, haguessis sortit a DíNGOLA també. Faltaria més! Les coses funcionen així: envies a DíNGOLA (com de vegades fa MÉS, el PP, etc.) i nosaltres ho posam. MÉS va enviar nota de premsa i, d’això que dius, ningú en va enviar 🤷🏻‍♂️

 3. Retroenllaç: Comença una campanya per la paralització del tall d’arbres del vial |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: