El batle sobre els arbres tallats: “estaven podrits, era inviable trasplantar-los”

Tomeu Mulet ha dit la seva sobre la controvèrsia pels arbres del vial que tallen per fer el condicionament de la segona fase del vial. El primer edil es defensa de les crítiques i explica que, si bé és cert que en el projecte estava previst trasplantar les moreres (a l’escola, concretament), en anar a posar-hi mà varen veure que estaven malaltes: “vàrem seguir el criteri del cap del projecte i d’una paisatgista. Tots dos coincidiren que ja no es podia fer res”. Amb tot, Mulet matisa que es tracta de 8 o 9 moreres. Argumenta que bona part dels lledoners quedaran.
Sobre la proposta que han fet algunes veus d’expropiar un bocí de terreny als veïnats que tenen terres annexes al vial, el batle considera que “tothom té el que és seu gelós”. “El que sí que hem fet”, continua dient, “és sembrar garrovers joves en aquestes finques, que acabaran fent ombra al vial”.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Juana Mari Alomar

    Buen trabajo Ajuntamen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: