El regidor Pedro Álvarez haurà d’indemnitzar l’exregidor dels independents, Miquel Gelabert “Fuli”, per un article d’opinió de l’any 2018

El regidor del PP de Sineu, Pedro Álvarez Gelabert,  ha estat condemnat per intromissió al dret a l’honor de l’exregidor Miquel Gelabert Genovart (Sineuers Independents). La sentència obliga Pedro Álvarez a publicar el dictamen de la sentència en els mateixos mitjans on va cometre la intromissió i a abonar 3000 € per danys morals.

Els fets es remunten a novembre i desembre de 2018, quan Álvarez, que no era regidor però sí president del Partit Popular de Sineu, va respondre, a títol personal, en el Diario de Mallorca, un article d’opinió que Miquel Gelabert Genovart havia fet en el mateix mitjà. En aquesta resposta, Pedro Álvarez feia referència a Miquel Gelabert en qualitat d’actual cap del sindicat STEI i l’acusava que durant la seva etapa de regidor (1995-1999) “pagava en negre” a la Policia Local.

El regidor popular Pedro M. Álvarez [imatge de Twitter]

Davant aquesta publicació i després de provar de posar-se en contacte amb Pedro Álvarez sense resultat positiu, Gelabert va posar una demanda per “falses acusacions, per atemptar contra el seu honor i causar-li un desprestigi personal, social i professional”.

En el judici, declararen els Policies Locals que estaven en actiu en aquell període i tots varen declarar que Miquel Gelabert no els havia fet mai cap pagament irregular.

La sentència declara que Pedro Álvarez Gelabert va cometre “una intromissió il·legítima en el dret a l’honor de Miquel Gelabert Genovart en les seves manifestacions públiques” i el condemna al restabliment de la intromissió soferta, publicant la resolució de la sentència en els mateixos mitjans i a abonar 3000 € més els interessos meritats des de la interposició de la demanda, per danys morals.

Miquel Gelabert Fuli, actual secretari general del sindicat STEI i exregidor de Sineuers Independents

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

3 comments

 1. Pere Durán

  Segons Diario de Mallorca, perquè no deis a DINGOLA lo de «Prácticas irregulares»
  A partir de las declaraciones de los testigos, la sentencia concluye que en la legislatura 1995-1999 (ANDREU MATAS, S.I. actual candidat de MÉS x Sineu) «exis-tían una serie de prácticas irregu-lares» en el Ayuntamiento de Si-neu, tales como «pagar horas extras a los policías locales en efectivo sin aparecer reflejadas en lasnó-minas»

  Fa molta olor. Molta.

  • De Sineu. Residiendo de 1960

   Y yo me pregunto… Andreu Matas le estuvieron robando a la cara, vease Martina Gelabert, y “no se dió cuenta” y un tribunal, confirma que durante su mandato se llevaban a cabo prácticas ilegales. ¿Como pude este señor como puede presentarse a alcalde?

 2. gabriel mora caldentey

  siempre sale la derechita cobarde como dice ABASCAL para intentar desviar la atencion del tema que se juzgo y sentencio y luego se lllenan la boca de que hay que respectar a la justicia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: