El C.IN.E comença les residències del 2023

El Centre d’Investigació Escènica (C.IN.E) enceta el 2023 amb una residència en col·laboració amb la plataforma europea circusnext! Aquesta xarxa (cofinançada per la Unió Europea) té entre els seus objectius principals donar suport a la creació artística i la circulació dels artistes de circ.

Aquest divendres, 10 de març, a les 19.30 h la companyia Doisacordes, amb base a Catalunya i formada pel xilè Roberto Willcock i el brasiler Thiago Souza, compartirà el procés de creació de Cá entre nós, que està treballant aquests dies al C.IN.E.

El títol fa referència a una expressió brasilera que generalment es fa servir abans o després d’un esdeveniment molt concret. El to denota confiança i predomina la idea que el que s’ha dit o fet queda fixat en aquell moment, en aquell lloc i només per a qui ho ha presenciat. Podríem traduir-ho com a «aquí entre nosaltres» i també com a «aquí entre nusos».

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: