Florence Chatelard, que va atropellar Biel Llull, i fugada fins avui, finalment entra a presó a Itàlia (on era de vacances)

Han detingut de nou la conductora beguda que, el 14 de setembre del 2016, va atropellar a Biel Llull Bovet amb un desenllaç fatal. Ha estat a Roma (Itàlia), i sembla que aquesta vegada la fugitiva ha entrat a presó.

En el judici, celebrat l’any 2018, Florence Chatelard, la que conduïa el cotxe amb un nivell d’alcohol en sang fins a quatre vegades superior al permès, va ser condemnada a presó per homicidi imprudent. Havia d’ingressar a presó el 5 de febrer del 2020, però no ho va fer. De fet, va tornar a França, i estava en situació de ‘crida i cerca’.

El passat octubre ja havien detingut Chatelard (fes clic aquí per veure la notícia a DíNGOLA), però no va entrar a presó. Va ser detinguda el 7 d’octubre del 2022 per la Gendarmeria francesa –la policia de les àrees rurals– en el seu propi lloc de feina, la companyia Airbus. Va presentar un recurs i li ho acceptaren, tot i que no podía sortir del país.

Aquesta vegada sembla que sí, definitivament, complirà condemna.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: