El batle diu que les obres del carrer Carril estaran finalitzades abans de sa Fira

La setmana passada es varen iniciar les obres del carrer Carril, i tenen una duració prevista de dos mesos. «Abans de sa Fira estaran acabades» ha dit el batle, Tomeu Mulet.

Les obres consisteixen en, per una banda, una ampliació de la capacitat d’emmagatzematge d’aigües pluvials, i per altra banda, en una millora de les voreres, il·luminació i aparcament.

Segons el batle «es canvia el rost del carrer, de manera que l’aigua vagi cap enmig, i no cap a les cases». Enmig del carrer, els embornals tendran capacitat de recollir molta més aigua, «evitant així els problemes quan plou molt». De fet, aquella es la zona del poble que més pateix quan hi ha grans plogudes, i les inundacions que hi ha hagut a Sineu en la història sempre han estat allà. El sistema de bombes i drenatge actuals no són suficients, si plou molt, explica Mulet.

El batle ha explicat a DíNGOLA que el projecte inclou també la millora de les voreres (amb un empedrat com el de devora l’estació), la sembra de mitja dotzena d’arbres, la provisió de nous sistemes d’il·luminació, i la instal·lació de nous elements de mobiliari urbà, papereres, etc.   

Les obres, que costaran uns 180.000€, hauran estat finançades pel Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca, i per l’Ajuntament. L’Ajuntament hi destina uns 30.000€.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: