[FOTONOTÍCIA] Retiren un lledoner del següent tram del vial

Aquest matí han començat les obres del tram del vial entre les carreteres de Petra i Sant Joan. Fa una estona s’estava retirant un dels lledoners. El batle, Tomeu Mulet, va assegurar a DíNGOLA que, previsiblement, no hi hauria canvis importants en el projecte inicial. S’han presentat unes 450 signatures contra la talla dels arbres del vial.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. No quedaba mas remedio., en este vial no se podia circular, entre arboles y enrredaderas, la gente tenia que circular por la carretera, ahora se podra circular tranquilamente, y tendremos un lugar seguro, que los que habitamos tanto necesitamos, gracias por estas obras tan necesarias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: