Els partits tenen fins dia 24 d’abril per presentar candidatura a les eleccions locals, i aquestes es publicaran dia 2 de maig

Els partits que es vulguin presentar a les eleccions locals tenen fins el 24 d’abril. El dia 26 el BOCAIB publicarà les candidatures, encara que hi haurà una següent publicació dia 2 de maig, ja definitiva. Aquesta segona publicació es per correccions posteriors a la publicació inicial, però de cap manera és que el termini s’allargui fins aquest dia.

Entrevistes DíNGOLA. Com cada vegada que hi ha eleccions locals, DíNGOLA entrevistarà els candidats i en publicarà les entrevistes en un dossier especial que anirà inclòs en el proper número. Per ara tenim confirmats el Partit Popular (PP), MÉS per Sineu, i PSIB/PSOE. Les entrevistes es faran aquestes properes setmanes, molt abans del 24 d’abril, i per tant, si cap altre partit té previst de presentar-se a les eleccions i vol ser entrevistat, s’hauria de posar en contacte amb algun dels redactors d’aquest mitjà o fer-nos-ho saber a l’apartat ‘contacta’ns’ d’aquest portal web.

Sol·licitud de vot per correu. Entre el 4 i el 18 de maig. Si el 28 de maig no has de ser al teu lloc de residència habitual, pots demanar el vot anticipat per correu.

Sorteig meses. Tothom té una papereta per ser triat a formar part d’una mesa. Entre el 29 d’abril i el 3 de maig es sortejaran les persones que seran membres de les meses electorals. A partir del 19 de maig es poden comunicar possibles impediments per formar part d’aquestes meses.

Campanya electoral. Tendrà lloc entre el 12 i el 26 de maig. Del 23 al 27 de maig estan prohibits els sondejos, enquestes, etc.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: