Alumnes de l’IES Sineu participen en les tasques de neteja de la Serra després de la borrasca ‘Juliette’

També restauraran dues barraques de carboner de la finca de Menut, durant una estada de dos dies en el camp d’aprenentatge de Binifaldó

Un grup d’alumnes de 1r d’ESO i de 2n de Batxillerat que cursa l’assignatura de Geologia i Ciències de la Terra col·laboren en les tasques de recuperació de la Serra després del temporal Juliette. A més, els escolars reconstruiran dues barraques de carboner de Menut (una aquests dos dies i l’altra a finals d’abril). Aspectes bàsics de biodiversitat, geologia i conservació de l’entorn es treballarà a partir de diverses fitxes de vegetals elaborades per l’alumnat de Biologia de 1r de Batxillerat.

Tot aquest treball s’emmarca dins el Projecte d’Aprenentatge i Servei (APS) Serra de Tramuntana, organitzat pels departaments de Biologia-Geologia, Geografia i Història i Dibuix, i s’ha desenvolupat gràcies a una estada en el camp d’aprenentatge de Binifaldó.

A més d’aquestes tasques, un grup de 1r d’ESO de l’optativa Recursos Digitals, està elaborant un perfil de la Serra de Tramuntana, dibuix gràfic per ordinador amb el qual es realitzarà un plafó amb els cims principals, per posar al pati exterior de l’institut, des d’on es pot veure la Serra. També s’estudia la possibilitat de posar-ne un al pati del Rodamilans i un altre dins el poble, despesa que anirà a càrrec de l’Ajuntament de Sineu.

Des de l’institut agraeixen el transport en bus al Consorci Serra de Tramuntana, i a tota la comunitat educativa del centre l’esforç per poder dur a terme aquesta estada.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: