Encara podeu visitar l’exposició de dones artistes ‘Arrelart’

Recordau que teniu fins aquest dissabte 1 d’abril, de 16 a 20 h, per visitar l’exposició de la mostra de dones artistes, organitzada per l’associació Dones d’Arrel, que va ser inaugurada el passat 25 de març (fes clic aquí).

La inauguració, dissabte passat, va reunir un centenar de persones que ompliren la sala d’exposicions de l’Ajuntament. L’exposició presenta obres de 27 artistes d’arreu de l’illa i cinc d’elles són sineueres amb mostres variades de dibuix, gravat, audiovisual, pintura, escultura, teixit, ceràmica,… i Noèlia Calvo hi llegí alguns poemes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: