Ja hi ha una parella que ha anunciat que es presentarà a les eleccions de Muca i Much

Na Cati Mari de can Xibino i en Rafel Ramis Dimoni varen compartir aquest passat diumenge la seva intenció de ser els nous protagonistes de la festa del Much i la Muca. Tot d’una varen etiquetar DíNGOLA en la seva publicació. Per ara no sabem de cap parella més que opti a protagonitzar la festa més esperada pels sineuers.

Segons fonts de la Muchal Foundation, les persones que vulguin encarnar Much i Muca podran presentar candidatura per colles el dia de l’arròs sec popular de Sant Marc a la plaça del Fossar, dia 30 d’abril (conegut com “diumenge de les Paelles“, pels entesos en gastronomia multitudinària). Una volta passats els corresponents dies de campanya, les votacions seran el diumenge de la Fira de Maig, 7 de maig.

Vegeu aquí per més info (fes clic).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: