Visites guiades al palau per les festes de Sant Marc

El Bisbat de Mallorca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sineu, en el marc de les festes patronals han programat visites al que per espai de quatre-cents trenta-tres anys fou el Monestir de la Concepció de la Verge Maria de Sineu (1583-2016).
De la mà de Sandra Rebassa Gelabert, tècnica en gestió de patrimoni del Bisbat, de Francesc Vicens Gomila, vicari episcopal per al Patrimoni Històric i Cultural, i del conservador-restaurador Maties Sagrera Lliteres, es podrà accedir a l’interior d’un convent de clausura i conèixer el passat i el present d’un edifici religiós que conserva un valuós patrimoni historicoartístic i etnogràfic. També es donaran a conèixer les tasques de manteniment, catalogació i restauració que hi fa el Bisbat.
Les visites es realitzaran els dies 22, 25 i 29 d’abril, en vuit torns, i cal reserva prèvia al telèfon 971 21 43 70 o bé al correu: secretariageneral@bisbatdemallorca.org

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: