[Sant Jordi] Us apuntau a jugar a Bibliotrívial?

Les biblioteques municipals d’Artà, Binissalem, Esporles, Llubí, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Marratxí, Sant Llorenç des Cardassar i Sineu de dia 20 a dia 23 d’abril, Sant Jordi. Si hi voleu participar, us heu d’inscriure amb la família o grup convivent al següent enllaç, fins dia 17 d’abril: https://forms.gle/YBM56TjG3XNEryg2A

Cada dia rebreu, per correu electrònic, un bloc de preguntes de temàtica diferent que haureu de respondre en línia abans de les 23.59 h. Només hi poden participar un pic cada dia i sempre heu d’utilitzar el mateix nom de grup que figura a la inscripció.

Hi haurà un premi de categoria general per a qui tengui més puntuació consistent en una gran panera amb productes típics de cada municipi i un lot de llibres. També hi haurà un premi de categoria local per a qui tengui millor puntuació de cada municipi. En el cas del municipi guanyador de la categoria general, el premi local serà per al segon classificat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: