El nou llibre de la sineuera Francisca Caimari es presentarà dia 28

Divendres dia 28 tindrà lloc a l’Ajuntament de Sineu a les 19h la presentació de l’última novel·la històrica de la professora Francisca Caimari Frau Lletres, arts i teixits. Evolució de l’educació de la dona entre els segles XVI i XIX a Sineu. Aquesta obra forma part del conjunt de novel·les que ha anat publicant sobre la dona i l’accés a la cultura que inicià fa anys i que ens acosten a la història local i illenca i a la trista realitat que patien les dones perquè no tenien possibilitats d’accés a l’ensenyament. Acaba amb l’arribada de les Germanes de la Caritat al poble, quan ja hi creen una escola per a nines.

Una anterior presentació d’un llibre de Francisca Caimari, l’any 2021.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: