[Sant Marc] OCB i Díngola sortim a ballar aquest dissabte horabaixa

L’Obra Cultural Balear de Sineu, amb la col·laboració de Díngola, Espai Musical Sineu i l’Ajuntament hem organitzat una ballada popular -ball a plaça- amb les actuacions dels grups musicals Xeremiers de Sineu, Copeo de Sineu i Sarau Alcudienc.

Aquest “Horabaixa de Música i Ball” començarà amb una cercavila dels Xeremiers de Sineu per a fer repleg de gent cap a la plaça del Fossar, a les 18 h. A partir de les 19 h els grups de música tradicional començaran a sonar per a trempar un ball ben vitenc. Us hi esperam!

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: