Més per Mallorca celebra un dels actes principals de la campanya a Sineu

Avui, dia de Sant Marc, MÉS per Mallorca ha triat Sineu per a celebrar un dels primers actes de campanya.

MÉS per Mallorca ha organitzat aquest dimarts horabaixa una trobada de les dones de la formació per reivindicar el “municipalisme feminista”. La reunió, que s’ha duit a terme a l’espai Sa Quintana de Sineu, ha estat impulsada per l’Espai FeminisMÉS i ha comptat amb la presència d’un centenar de dones d’arreu de l’illa.

Les dones de la formació ecosobiranista que s’han reunit aquest dimarts “han refermat el seu compromís en la construcció d’una Mallorca feminista, de drets i lliure d’odi i de violències”.

L’acte també ha servit per traslladar el suport de la formació a les dones que encapçalen les llistes municipals. En aquest sentit, han volgut recordar que MÉS per Mallorca és qui més nombre de candidates presenta a les batlies de Mallorca. Concretament, 19 candidates a batlessa. Així mateix, remarquen que serà “l’única formació que arribarà al 50% de líders femenines a les llistes municipals”.

Entre les assistents, hi ha hagut Maria Ramon (candidata al Parlament i actual batlessa d’Esporles), Neus Truyol (candidata a la batlia de Palma), Alice Weber (candidata a la batlia d’Inca) i Rosa M. Antich (representant de Sineu a la candidatura del Consell de Mallorca).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: