MÉS per Sineu acusa l’equip de govern d’innactivitat amb el catàleg de Patrimoni

MÉS per Sineu informa que el proper 2 de maig acaba el termini per presentar el catàleg d’elements d’interès artístic, històric, ambiental i patrimonial arquitectònic del terme municipal de Sineu.

Al BOIB nº 59 del 2 de maig de 2019 es publicà la Resolució del president de la Comissió de Medi Ambient de les Illles Balears per la qual es formula l’informe ambiental estratègic sobre el catàleg d’elements d’interès artístic, històric, ambiental i patrimonial arquitectònic del terme municipal de Sineu. Aquesta resolució diu que “L’informe ambiental estratègic perdrà la seva vigència i cessarà en la producció dels efectes que li són propis si, una vegada publicat al BOIB, no s’hagués procedit a l’aprovació del pla o programa en el termini màxim de quatre anys”.

MÉS per Sineu mostra la seva preocupació al respecte ja que el proper 2 de maig es compleix el termini d’aquesta resolució sense que el pla estigui aprovat, i l’equip de govern encara no ha pres cap determinació ni acord al respecte. En el cas que es perdi la seva vigència, s’haurà d’iniciar de bell nou una nova tramitació, amb el conseqüent retard en la seva aprovació, sent el catàleg de Patrimoni un dels documents imprescindibles per a l’aprovació del Pla especial urbanístic.

Per això, MÉS per Sineu espera que abans d’acabar el termini es convoqui un Ple Extraordinari i urgent aquesta setmana, ja que dia 2 acaba el termini, per a la concessió d’una pròrroga per mantenir la vigència de l’actual resolució o bé es cerqui una sol·lució per tal de no haver de tornar fer tots els tràmits que s’haurien de fer en el cas que deixassin perdre la seva vigència.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: