Avui, diada de bàsquet al pavelló

El club Bàsquet Sineu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Junta Local contra el Càncer, ha organitzat el I Torneig 4X4 de 12 hores de bàsquet. Aquest torneig és a benefici de la lluita contra el càncer. Els partits han començat a les 9,00 h i finalitzaran, amb les finals, a les 20,00 h.

La Junta Local contra el Càncer ha convidat a berenar als participants, amb l’ajuda de persones sòcies i voluntàries que han aportat dolç i salat. També contribueix amb els premis que s’entregaran als guanyadors de les diferents categories, a través d’aportacions d’empreses locals: cafè BOU, Es Cós, Bar Sabina, Es Xiroi pizzeria, Moments Bar, Sa Gelateria, Pa Nord i É-Cafè. L’Associació Espanyola Contra el Càncer també col·labora en els premis. Agromart també aporta fruita per als jugadors i jugadores. Cafè BOU també aporta productes.

Més de 100 jugadors i jugadores de les distintes categories participen en el torneig.

La Junta Local contra el Càncer ha montat una paredeta al pavelló i hi serà present durant tota la diada esportiva.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: