Toni Pons fa la “Vía de la Plata” en bicicleta

La «Via de la Plata» és una antiga calçada romana que travessa de sud a nord la part de l’oest d’Espanya des de Mèrida fins a Astorga. Tot i així, el temps l’ha prolongat des de Sevilla fins a Santiago de Compostel·la.
Poc més de mil quilòmetres que el sineuer Toni Pons Mascaró (Sineu, 1952), veterà muntanyista i aventurer, ha completat en bicicleta. Des de la capital andalusa ha creuat Andalusia, Extremadura, Castella i Lleó, i Galicia fins arribar a Santiago. Amb aquest llarg recorregut ha gaudit de grans canvis paisatgístics i diversitat cultural; ha contemplat els camps d’oliveres del sud, les deveses extremenyes, l’altiplà central de la península i les impressionants valls del nord.
Va fer una aturada a Montamarta, Zamora, població d’on és originari l’artista afincat a Sineu Ricardo Gago, on es feu una fotografia amb una escultura obra seva.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: