Torna el Festival Internacional de Teresetes

Del 15 al 21 de maig es celebrarà el XXV Festival Internacional de Teatre de Teresetes, a Mallorca. El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca és un referent crucial de la indústria creativa i cultural de l’illa des de la seva creació l’any 1999.

Organitzat des dels seus inicis per Elàstic Nou Produccions, compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca –via el Departament de Cultura i el Teatre Principal- el Govern Balear – via l’Institut d’Estudis Baleàrics -, Acción Cultural Española i Palma Cultura, així com dels municipis participants d’arreu del territori, ja que el Festival és una festa descentralitzada que porta teatre de qualitat a tota l’illa.

I Sineu és un d’aquests municipis que participa anualment. Enguany es representarà l’obra “Llarg, ample i perspicaç” de la companyia txeca VI. Tvor. Aquesta companya presenta una altra estrena dins el Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca 2023. El seu espectacle de marionetes totèmiques és una història basada en un conte clàssic txec de Karel Jaromír on el tema principal és la reflexió sobre la història familiar. Llarg, ample i perspicaç ofereix un espectacle viu i visualment atractiu de grans marionetes de fusta interpretades per René Vitvar, Štěpán Lustyk i Vedral Milan.

Serà el proper dimecres, dia 17, a les 18,00 h al Claustre de Sant Francesc. Aquí teniu la programació de tot el Festival.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: