135 participants en la Lliga Promoció de la Federació de Tennis, celebrada a Sineu fa dues setmanes

Fa una setmana i mitja, en concret el cap de setmana de sa Fira, va acabar la II LLIGA PROMOCIÓ FTIB- PRUEBA 2 CT SINEU, organitzada pel Club Tennis Sineu i la Federació de Tennis de les Illes Balears, i disputada al Poliesportiu son Magí. El torneig, dirigit per Rayan Mellor i amb Cati Moyà com a jutge-àrbitre, es va celebrar durant tres setmanes, entre el 22 d’abril i el 7 de maig, en tres pistes ràpides del poliesportiu, i va anar destinat tant a alevins, com a cadets, com a la categoria absoluta, tant masculí com femení. El torneig va aplegar 135 participants i, durant el cap de setmana de sa Fira es varen disputar les 12 finals. Podeu veure’n els resultats fent clic aquí.

+info: aquí (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: