[FOTODENÚNCIA] Vidre dipositat tot el diumenge a la via pública

No pot ser que tot el diumenge hi hagi residus de vidre dipositats a la via pública, quan la recollida selectiva del vidre és el dilluns matí. Hi ha una ordenança mediambiental (BOIB de 28 de març de 2009) que regula la neteja viària, la recollida de residus i l’ús del Parc Verd que estableix sancions com “Deixar les deixalles en llocs, horaris i condicions no permeses per aquesta Ordenança”. Aquesta ordenança també determina que si la recollida és el matí, els residus s’han de treure “dins les dues hores immediates anteriors”.

Envia les teves aportacions. Recordau que DíNGOLA rep denuncies, fotos, cartes, etc. dsks seus lectors, que publicam mentre s’ajustin a uns paràmetres de respecte, llenguatge, etc. Feu-les arribar al nostre correu, signades amb nom i llinatges (que nosaltres hem de tenir), i telèfon.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: